Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Co. ΕΠΕ προϊόντων υλικού Jinnaike Jiaxing.

 

 

Η Co. προϊόντων υλικού Jinnaike Jiaxing, ΕΠΕ είναι κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής. Jiaxing που βασίζεται από το 1995, το οποίο ειδικεύεται στην Ε&Α και την παραγωγή των κομμάτων υλικού που εφαρμόζονται στη γλιστρώντας πύλη, Cantilever πύλη, που κρεμά την πύλη/την πόρτα, Driveway Γκέιτς, την πόρτα ή την πύλη ταλάντευσης, τον εισελκόμενο Γκέιτς, την κυλώντας πύλη και τους φράκτες κ.λπ.

Υποστηριζόμαστε από την ισχυρές τεχνολογία και την παραγωγή με 150 ανθρώπους προσωπικού, τις διαστημικές εγκαταστάσεις 20000 τετρ.μέτρων, (μεγάλη ταχύτητα) τις μηχανές σφράγισης (2pc/400T, 5pcs/80T, 9pcs/40T, 10pcs/25T, 2pcs/16T), τη διαδρομή που κατασκευάζει τις μηχανές, τέμνουσες μηχανές καλωδίων, μηχανές άλεσης, γυαλίζοντας μηχανή, που σχεδιάζει κάνοντας την ομάδα, την τεχνική ομάδα, το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό παραγωγής, την επιθετική διαχείριση και την ομάδα πωλήσεων που έχει παρουσιάσει αφιερωμένα πρότυπα απόδοσης και κάνω μας τον έμπειρο προμηθευτή στα διεθνή σύνορα.

 

Προσφέρουμε μια πλήρως περιεκτική σειρά των εξαρτημάτων για τη βιομηχανία πορτών πυλών, πάνω από 100 προδιαγραφές στα στοιχεία, τα οποία απαίτησαν ενεργά από τις αγορές στην αρετή υψηλού - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και ευνοϊκά παράδοση στο κατώφλι σας: Γλιστρώντας ρόδα πυλών (γλιστρώντας κύλινδρος πυλών), γλιστρώντας διαδρομή πυλών, Cantilever μεταφορά πυλών (Cantilever ρόδα πυλών), Cantilever διαδρομή πυλών (κανάλι). Ρόδα οδηγών, στάση τελών, ΚΑΠ τελών, διευθετήσιμο πιάτο καθορισμού, κρεμώντας κύλινδρος πορτών, κρεμώντας ράγα κυλίνδρων πορτών, υποστήριγμα καθορισμού για την ένωση της ράγας πορτών, ολίσθηση και δίπλωμα της μεταφοράς πορτών, καθορίζοντας ύψος υποστηριγμάτων τοίχων διευθετήσιμο, ολίσθηση και δίπλωμα του πώματος πορτών, που διπλώνει την άρθρωση πορτών, ρυθμισμένη καρφίτσα με το πιάτο για Fashtening, νάυλον κύλινδρος, υποστήριγμα οδηγών με το νάυλον κύλινδρο, πώμα πυλών, άρθρωση πυλών, διευθετήσιμη άρθρωση, ενώνοντας στενά άρθρωση, άρθρωση πυλών Woodedn, άρθρωση άκρης, μπουλόνι φωτογραφικών διαφανειών συρτών πυλών, ράφι εργαλείων, μετα ΚΑΠ, πιάτο βάσεων, να τοποθετήσει μετα πιάτο, λαβή πυλών, πιάτο κλειδαριών, περίπτωση κάλυψης κλειδαριών, κιβώτιο ανοίξεων πορτών παραθυρόφυλλων κυλίνδρων, Γάντζος για την πόρτα παραθυρόφυλλων κυλίνδρων, λαβή για την πόρτα παραθυρόφυλλων κυλίνδρων, ετικέττα συγκόλλησης, συνδετήρας Purlin, σύρτης αλυσίδων, συνδετήρας φρακτών, Cantilever μετα σύρτης, σύρτης πυλών φρακτών.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Κίνα Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το 1995, η παραγωγή και οι πωλήσεις της άρθρωσης και τα προϊόντα τροχαλιών άρχισαν, και τα προϊόντα πωλήθηκαν κυρίως στην εγχώρια αγορά.

Το 2003, τους έχουμε παραγάγει σε μεγάλες ποσότητες και έχουμε πωλήσει στις διάφορες πόλεις στην Κίνα.

Το 2004, τα προϊόντα μας ωθήθηκαν βαθμιαία στις ανατολικο-ευρωπαϊκές χώρες όπως η Πολωνία. Οι πωλήσεις έχουν βελτιωθεί πολύ.

Το 2005, συνεργαστήκαμε με Alibaba για να επενδύσουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο με τη βοήθεια της πλατφόρμας.

Το 2012, ένα νέο εργοστάσιο κινήθηκε. Η νέα επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 12.000 τετραγωνικών μέτρων με έναν τομέα κατασκευής 7800 τετραγωνικών μέτρων.

Το 2013, φέραμε στα PC 1 τη μηχανή 400 τόνου γιατί η σφράγιση εισήχθη.

Το 2014, φέραμε σε 3 PC τις μηχανές 80 τόνων γιατί η σφράγιση εισήχθη.

Το 2015, φέραμε σε 7 PC 40 μηχανές τόνου για και 8 PC 25 μηχανές τόνου για εισήχθησαν.

Το 2017, συνεργαστήκαμε με το www.made-in-china.com για να πωλήσουμε τα προϊόντα μας στο εξωτερικό και να επεκτείνουμε τη διεθνή επιχείρησή μας.

Το 2018, τα ηλεκτρικά ρομπότ συγκόλλησης εισήχθησαν για να πραγματοποιήσουν τη μηχανική αυτοματοποίηση και να αυξήσουν την αποδοτικότητα παραγωγής.

Το 2019, συνεργαζόμαστε με SGS και του BV τα όργανα πιστοποίησης για να πραγματοποιήσουμε την επιχειρηματική πιστοποίηση, η οποία εξασφαλίζει την ποιότητα.

Το 2020, κάναμε μια σημαντική σημαντική ανακάλυψη στις διεθνείς πωλήσεις.

 

 

 

Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : JINNAIKE

Αριθμός Υπαλλήλων : 1~150

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-16000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1995

Εξαγωγή pc : 80% - 90%